Partners

Hieronder ziet u een overzicht van onze partners.

UiPath is wereldwijd nr 1 softwarebedrijf voor robotprocesautomatisering. De werkwijze van UiPath is voornamelijk gebaseerd op ‘intelligente RPA’ wat veel ruimte geeft aan AI. Zo zijn o.a. beeldherkenning, taalverwerking en lerend vermogen geherbergd in hun software. Opgericht in Boekarest, het hoofdkantoor bevindt zich nu in New York.

Partner UiPath

De Nederlandse AI Coalitie is een publiek-privaat samenwerkingsverband waarbij overheid, bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties zich inzetten om AI-ontwikkelingen in Nederland te versnellen en AI-initiatieven in Nederland met elkaar te verbinden.

Partner Nederlandse AI Coalitie (NL AIC)ย 

Alteryx is een Americaans bedrijf. Zij hebben een platform ontworpen voor gegevensvoorbereiding en geavanceerde gegevensanalyse. Het platform biedt de mogelijkheid om snel inzicht te verkrijgen in de oorzaken van veranderende data of om data efficiรซnt klaar te maken voor verdere verwerking.

Partner Alteryx

The Public Network is een Nederlands bedrijf. Zij adviseren organisaties over onderwerpen zoals robotisering, data gedreven werken, de omgevingswet en meer. Zij bieden traineeships aan voor kandidaten die graag met RPA, Data en AI werken, en begeleiden bedrijven die deze specialisten zoeken.

Partner The Public Network

Autopilot is een ๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ ๐ž๐ง๐ญ ๐ƒ๐จ๐œ๐ฎ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐๐ซ๐จ๐œ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐ง๐  startup van Nederlandse bodem. Zij automatiseren de ๐œ๐ฅ๐š๐ฌ๐ฌ๐ข๐Ÿ๐ข๐œ๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง en ๐๐š๐ญ๐š ๐ž๐ฑ๐ญ๐ซ๐š๐œ๐ญ๐ข๐จ๐ง van documenten zoals e-mail en (gescande) PDF’s, en gebruiken daarvoor NLP (Natural Language Processing).

Partner Autopilot

Incompany Brain is een Nederlands bedrijf. Hun missie is om door middel van incompany trainingen de persoonlijke ontwikkeling van zoveel mogelijk mensen te bevorderen en hun kennisniveau te verhogen op gebied van RPA, Data, AI, Privacy en Digitale Vaardigheden.

Partner Incompany Brain

JINC werd in 2003 opgericht als initiatief tegen de armoede en het verval in Amsterdam Nieuw-West. In de jaren daarna zijn ze uitgegroeid tot een landelijke organisatie met meer dan 850 partners in het bedrijfsleven en het onderwijs. Het belangrijkste: zij bereiken ruim 78.000 jongeren per jaar.

Partner JINC

Recente cases