Academy

Trainingen en opleidingen van MvR Digital Workforce.

Het opleiden van eigen medewerkers op het gebied van Robotic Process Automation is een belangrijk onderdeel van opschalingstrajecten. De digital workforce zal een grote impact hebben op het werk van jouw medewerkers. Ook als je besluit om het bouwen en beheren geheel uit te besteden. Digitale assistenten hebben aandacht en toezicht nodig en het functioneel beheer en testen blijft altijd onderdeel van het werkproces bij de klant. MvR Digital Workforce maakt training en opleiding altijd onderdeel van implementatietrajecten. Voor het creëren van draagvlak is het belangrijk om te begrijpen wat digitale assistenten en medewerkers kunnen.

Met onze trainingen helpen we organisaties bij het invullen van hun trainings- en opleidingsbehoefte. Hierbij kun je denken aan:

  • Inspiratie en kennissessies over RPA en Artificial Intelligence in de organisatie voor alle niveaus, van uitvoerende medewerkers tot strategische sessies voor de directie.
  • Workshops en coaching RPA die je helpen bij het behalen van UiPath-certificaten in de rollen RPA Business Analist, RPA Developer en RPA Productowner. Dit zijn altijd maattrajecten waarbij je in het tempo van jouw keuze begeleid wordt naar het examen.
  • On the job training RPA, gedurende de uitvoering van een of meer pilotprojecten geven wij on the job training en instructie aan jouw collega’s die beoogd RPA Business Analist, RPA Developer of RPA Productowner zijn.
  • RPA Traineeship. Samen werven we een nieuwe collega die in 12 tot 24 maanden wordt opgeleid en door ons getraind als RPA Developer (12 maanden) of RPA Consultant (24 maanden). De RPA-trainee komt na deze detavast-periode zonder verdere overnamekosten bij jou in dienst.
  • Training Microsoft Power Automate op drie niveaus: basis, gevorderden en experts. Hoe je zelf Power Automate in de praktijk kunt toepassen, als kennismaking met RPA en indien gewenst ook tailormade. De trainingen gaan over de wereld van Intelligente Proces Automatisering, over hoe Power Automate werkt en over hoe het een organisatie helpt. Naast theorie en een demonstratie, worden natuurlijk ook de nodige oefeningen aangeboden.

Een aantal van onze trainingen zijn er ook als open inschrijving. We werken samen met Incompanybrain. Kijk voor meer informatie over data en beschikbaarheid op: https://incompanybrain.nl/open-inschrijving/

Meer weten over onze academy dienstverlening?

Neem dan contact met ons op.