Academy

Trainingen en opleidingen van MvR Digital Workforce.

Het opleiden van eigen medewerkers op het gebied van Hyperautomation (Robotic Process Automation, Data analytics en AI) is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Zo investeren we in onze collega consultants van morgen, maar leiden we ook Developers op voor onze klanten.

Naast technische skills zoals “developen” is onze opleiding ook gericht op persoonlijke ontwikkeling en consultancy skills die nodig zijn om succesvol nieuwe technologie in organisatie te implementeren. De invoering van deze nieuwe technologie is onderdeel van een bredere digitale transitie waarbij het werk van iedereen in de organisatie wordt beïnvloed.

Overweeg je zelf een carrière als Hyperautomation Consultant, kijk dan naar onze 2- jarige opleiding tot Consultant en informeer je vrijblijvend via onze recruitment partner “The Public Network“. Wil je als bedrijf je mensen op een hoger niveau opleiden, trainen en coachen, dan kan dat natuurlijk ook. Zo bieden we tal van trainingen aan. Hierbij kun je denken aan:

  • Inspiratie en kennissessies over RPA en Artificial Intelligence in de organisatie voor alle niveaus, van uitvoerende medewerkers tot strategische sessies voor de directie.
  • Workshops en coaching RPA die je helpen bij het behalen van UiPath-certificaten in de rollen RPA Business Analist, RPA Developer en RPA Productowner. Dit zijn altijd maattrajecten waarbij je in het tempo van jouw keuze begeleid wordt naar het examen.
  • On the job training RPA, gedurende de uitvoering van een of meer pilotprojecten geven wij on the job training en instructie aan jouw collega’s die beoogd RPA Business Analist, RPA Developer of RPA Productowner zijn.
  • RPA Traineeship. Samen werven we een nieuwe collega die in 12 tot 24 maanden wordt opgeleid en door ons getraind als RPA Developer (12 maanden) of RPA Consultant (24 maanden). De RPA-trainee komt na deze detavast-periode zonder verdere overnamekosten bij jou in dienst.
  • Training Microsoft Power Apps op drie niveaus: basis, gevorderden en experts, maar ook specifiek gericht op MS Power Automate. Hoe je zelf Power Automate in de praktijk kunt toepassen, als kennismaking met RPA en indien gewenst ook tailormade. Naast theorie en een demonstratie, worden natuurlijk ook de nodige oefeningen aangeboden.

Een aantal van onze trainingen zijn er ook als open inschrijving. We werken samen met Incompanybrain. Kijk voor meer informatie over data en beschikbaarheid op: https://incompanybrain.nl/open-inschrijving/

Meer weten over onze academy dienstverlening?

Neem dan contact met ons op.