Onze dienstverlening

Aanpak

MvR Digital Workforce ondersteunt organisaties bij het digitaal transformeren van hun medewerkers, werkwijze en processen. We leggen de nadruk op de samenwerking tussen mensen en digitale assistenten en op de implementatie van een way of working die de basis is voor het implementeren, gebruiken en opschalen van RPA in organisaties.

Wij luisteren naar wat de klant nodig heeft en ontwerpen daarvoor een tailormade digitale strategie en oplossingen die een probleem definitief verhelpen of bestaande processen ondersteunen. We adviseren startende klanten met een advies, pilot of beoordeling van RPA-geschiktheid van een eerste proces. Gevorderde klanten bieden we ervaren inzet van onze RPA Consultants, training, maar ook inzet van complete teams voor het invullen van een project of programma.

Voor klanten die RPA geheel willen uitbesteden hebben we ons platform Robot-as-a-Service. Overigens is het ook mogelijk om jouw eigen RPA-omgeving bij ons in beheer te geven. We richten dit voor je in en beheren dit op basis van een Service Level Agreement. Zo heb je de voordelen van een inhouse RPA-omgeving, zonder de beheerlast.

Op deze manier ondersteunen wij onze klanten

Van Pilot naar Center of Excellence

Groei van een startende RPA organisatie naar een eigen RPA factory.

Aansturing van RPA teams en projecten

Lees alles over onze grote projecten.

Robots-as-a-Service

RPA inzetten zonder zorgen met een ISO- en NEN gecertificeerd platform.

RPA binnen hoog technische omgevingen

Lees alles over de uitdagingen van onze klanten met een hoog technische omgeving.

Academy: Eigen developers opleiden

Leer alles over de mogelijkheden van onze eigen RPA Academy

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem dan contact met ons op.