Onze dienstverlening

Aanpak

MvR Digital Workforce adviseert en begeleidt organisaties in hun digitale transformatie, met een focus op medewerkers, methodologieën en processen. We benadrukken de synergie tussen menselijke werknemers en hun digitale assistenten en stimuleren het invoeren van een werkwijze die belangrijk is voor de introductie, toepassing en grootschalige implementatie van Robotic Process Automation (RPA) en Kunstmatige Intelligentie (AI) binnen de organisatie.

We luisteren graag naar de specifieke behoeften van onze klanten en ontwerpen voor hen op maat gemaakte digitale strategieën en oplossingen, die knelpunten oplossen of bestaande processen versterken. Voor klanten die nieuw zijn in RPA, bieden we advies en pilots en beoordelen we de geschiktheid van processen voor toepassing van RPA (en AI). Voor klanten die al ervaring hebben met RPA, bieden we de ervaring van onze RPA Consultants en helpen klanten met het borgen van kennis en opleiden van eigen medewerkers in RPA (en AI) en rollen zoals RPA Developer en RPA Product Owner.

Met de nieuwe technologieën die we binnen Hyperautomation tot onze beschikking hebben, zoals Document Understanding, Advanced Data Analytics, Process & Task Mining en AI maken we onze digitale medewerkers slimmer, sneller en efficiënter. Hierdoor kunnen onze digitale medewerkers mensen steeds beter adviseren bij het nemen van besluiten en kwaliteit en snelheid toevoegen aan procesautomatisering.

Op deze manier ondersteunen wij onze klanten

Van Pilot naar Center of Excellence

Groei van een startende RPA organisatie naar een eigen RPA factory.

Aansturing van RPA teams en projecten

Lees alles over onze grote projecten.

De gouden combinatie van RPA en AI

Introduceer AI in jouw organisatie en in al je nieuwe of bestaande RPA processen

NLP als verrijking van RPA

De inzet van RPA gecombineerd aan tekstanalyse

Een eigen Academy voor RPA en AI

Leer alles over de mogelijkheden van onze Academy

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem dan contact met ons op.