Onze dienstverlening

Aanpak

MvR Digital Workforce adviseert en begeleidt organisaties in hun digitale transformatie, met een focus op medewerkers, methodologieën en processen. We benadrukken de synergie tussen menselijke werknemers en hun digitale assistenten en stimuleren het invoeren van een werkwijze die belangrijk is voor de introductie, toepassing en grootschalige implementatie van Robotic Process Automation (RPA) en Kunstmatige Intelligentie (AI) binnen de organisatie.

We luisteren graag naar de specifieke behoeften van onze klanten en ontwerpen voor hen op maat gemaakte digitale strategieën en oplossingen, die knelpunten oplossen of bestaande processen versterken. Voor klanten die nieuw zijn in RPA, bieden we advies en pilots en beoordelen we de geschiktheid van processen voor toepassing van RPA (en AI). Voor klanten die al ervaring hebben met RPA, bieden we de ervaring van onze RPA Consultants en helpen klanten met het borgen van kennis en opleiden van eigen medewerkers in RPA (en AI) en rollen zoals RPA Developer en RPA Product Owner.
Met de nieuwe technologieën die we binnen Hyperautomation tot onze beschikking hebben, zoals Document Understanding, Advanced Data Analytics, Process & Task Mining en AI maken we onze digitale medewerkers slimmer, sneller en efficiënter. Hierdoor kunnen onze digitale medewerkers mensen steeds beter adviseren bij het nemen van besluiten en kwaliteit en snelheid toevoegen aan procesautomatisering.

Aansturing RPA teams en projecten

RPA heeft in de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Veel grotere organisaties hebben gekozen voor inhuur van externe teams, nearshore- of offshore-oplossingen of huren naar behoefte zzp’ers in. Wat we met enige regelmaat zien is dat na verloop van tijd een herbezinning plaatsvindt. Soms vanuit de eigen behoefte om efficiënter te ontwikkelen, maar soms ook afgedwongen door externe factoren, bijvoorbeeld vanuit auditing, vragen rondom privacy en security of bedrijfscontinuïteit.

MvR heeft in de afgelopen jaren diverse grotere organisatie mogen adviseren over het professionaliseren van hun interne en externe RPA Teams. Centraal staat daarbij het versterken van het RPA-opdrachtgeverschap van de klant, het maken van keuzes ten aanzien van organisatie, het introduceren of aanscherpen van een way of working en het coachen en begeleiden van RPA-teams.

We helpen bijvoorbeeld met een assessment van de technische RPA-omgeving en eisen die daaraan gesteld worden om te kunnen voldoen aan interne en externe IT- en IV-beleid. En met de gesprekken met de IT-afdeling over het doorvoeren van wijzigingen. Maar ook met het introduceren van een strakke way of working die het samenspel tussen business, RPA-opdrachtgever en interne en externe bouwteams kan verbeteren. En concrete review op de verschillende stappen in het proces om zo beter zicht te krijgen op performance, kwaliteit en resultaat.

Tenslotte is RPA slechts het begin. Organisaties die met RPA starten, kiezen daarna voor inzet van andere en nieuwe technologie en ook daar helpen we klanten mee. Nieuwe toepassingen om digitale assistenten slimmer te maken met AI en Data. Bijvoorbeeld door het gebruik van process mining analyseren van processen, het omzetten van ongestructureerde informatie naar gestructureerde data met NLP of inzet van data analytices tooling voor predictive maintence of het voorbereiden van de verwerking van grote databestanden, die vervolgens met RPA worden verwerkt.

Heb je behoefte aan herbezinning en een aanscherping van jouw RPA-strategie of wil je een second opinion, dan helpen we je daar graag bij.

Op deze manier ondersteunen wij onze klanten

Van Pilot naar Center of Excellence

Groei van een startende RPA organisatie naar een eigen RPA factory.

Datagedreven werken met RPA

Hoe vullen RPA en DATA elkaar aan?

De gouden combinatie van RPA en AI

Introduceer AI in jouw organisatie en in al je nieuwe of bestaande RPA processen

NLP als verrijking van RPA

De inzet van RPA gecombineerd aan tekstanalyse

Een eigen Academy voor RPA, DATA, AI

Leer alles over de mogelijkheden van onze Academy

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem dan contact met ons op.