Werken bij MvR Digital Workforce

Wil je ook het verschil maken in de digitale wereld?

MvR Digital Workforce is een innovatief consultancybedrijf dat overheden, bedrijven en organisaties helpt met de implementatie van RPA en AI. Onze mensen maken het verschil doordat zij over een bijzondere mix van technische en consultancyskills beschikken, waardoor ze met hands on-ervaring alle klanten kunnen helpen met vraagstukken rondom de inzet van RPA en AI.

Kom jezelf bij ons verder ontwikkelen

Heb je belangstelling voor innovatie en technologie? Dan kan het zomaar zijn dat RPA helemaal bij jou past. Je kunt bij ons aan de slag wanneer jij  een relevante studie hebt afgerond die aansluit bij deze technologie zoals informatica, informatiekunde of bedrijfskunde of als je naast je studie andere kennis hebt opgedaan zoals bijvoorbeeld programmeren of het werken met data. Weet je niet zeker of jouw profiel aansluit? Neem gerust contact op met ons!

Heb jij:

een sterk analytisch vermogen
kennis van data of programmeren
of een passende studie-achtergrond?

Leer ons kennen

Hoe je kan instromen

Onze collega’s stromen in op twee niveaus: mensen zonder werkervaring in ons vakgebied en mensen met meer dan twee jaar werkervaring in ons vakgebied. Wij zoeken mensen die gave technologische mogelijkheden kunnen vertalen in oplossingen waar we onze klanten mee kunnen helpen en die het leuk vinden deze kennis te delen met onze collega’s en klanten. Maar zich ook verantwoordelijk voelen om projecten binnen tijd en budget af te ronden. Bekijk de instroom variaties.

Starten zonder werkervaring

Starten als RPA Trainee zonder werkervaring. Je kennis, vooropleiding en eigen tempo bepalen hoe snel je het traineeship kunt doorlopen (1,5 tot 2 jaar). Je gaat na vijf weken training en een opleiding in UiPath of MS Power Automate gelijk aan de slag bij één van onze klanten onder de vleugels van onze collega’s.

Lees meer

Starten met werkervaring

Heb je twee of meer jaar ervaring op het gebied van RPA en AI (Machine Learning, NLP, Process Mining, Chat- en Spraaktechnologie) in de rol van RPA Developer/RPA Consultant of heb je ervaring als Projectleider, Scrum Master of Kwartiermaker? Dan ga je na een korte gewenningsperiode direct aan de slag voor onze klanten.

Lees meer

Recente vacatures

Alle onze medewerkers worden gespecialiseerd in procesautomatisering, ontwikkeling en inzet  van digitale assistenten. Dit in combinatie met AI en andere nieuwe technologie zoals Natural Language Processsing (NLP) en Advanced Data Analytics.

Bekijk de vacatures die we momenteel hebben openstaan en solliciteer direct.

Junior RPA Consultant

Medior RPA Consultant

Senior Consultant Digital Workforce

Junior RPA Consultant Overheid – Omgeving Brabant

Staat je droombaan er niet tussen? Stuur een open sollicitatie.