Op weg naar een Centre of Excellence RPA | De Virtual Workforce van NBCUniversal

NBCUniversal wil de digitale transformatie binnen de financiële organisatie versnellen. Als onderdeel van deze ambitie is de Virtual Workforce opgericht, een Center of Excellence gericht op Robotic Process Automation.

De Virtual Workforce van NBCUniversal

NBCUniversal wil de digitale transformatie binnen de financiële organisatie versnellen. Als onderdeel van deze ambitie is de Virtual Workforce opgericht, een Center of Excellence gericht op Robotic Process Automation. Binnen finance wordt RPA succesvol ingezet en zijn er volop mogelijkheden om verder uit te breiden. De ambitie van de Virtual Workforce is om meer volwassen te worden en automatiseringen op te schalen om uiteindelijk een RPA Factory worden. NBCUniversal heeft onlangs UiPath omarmd als een RPA-tool en wil dat het zo wordt geïmplementeerd en ingesteld dat het geschikt is voor de opschaalstrategie.

MvR Digital Workforce adviseert over deze opschalingsambitie, de infrastructurele opzet en daarmee alle strategische en technische onderwerpen die te maken hebben met het opschalen van UiPath binnen de organisatie. Dit advies gaat in de eerste plaats over het opzetten van een veilige, beveiligde en compliant UiPath-omgeving die schaalbaarheid mogelijk maakt. Dat heeft alles te maken met het ondersteunen van architectuurbeslissingen, het opzetten van de Orchestrator, Robots, etc.

Naast de compliant UiPath-omgeving implementeren we een quality control framework voor softbotontwikkeling zodat er een constante kwaliteit is tussen de bots die worden gebouwd. Ook het actief monitoren en beoordelen van het proces van huidige bots die in ontwikkeling zijn, maakt deel uit van deze taak.

Ten slotte wordt het ondersteunen van zakelijke gebruikers bij het starten van de RPA-reis belangrijker als er opschaling gaat plaatsvinden. Er moet aandacht zijn voor het ondersteunen van zakelijke gebruikers door de RPA-mogelijkheden te identificeren, de oplossingen te ontwerpen en de behoeften van het bedrijf te vertalen, zodat robuuste en efficiënte bots kunnen worden gebouwd met behulp van UiPath.

Over NBCUniversal

NBCUniversal is een van ’s werelds toonaangevende media- en entertainmentbedrijven in de ontwikkeling, productie en marketing van entertainment, nieuws en informatie voor een wereldwijd publiek. NBCUniversal bezit en exploiteert een waardevolle portefeuille van nieuws- en amusementstelevisienetwerken, een vooraanstaand filmbedrijf, belangrijke televisieproductieactiviteiten, een toonaangevende groep televisiestations en wereldberoemde themaparken. NBCUniversal maakt deel uit van de Comcast Corporation.

Meer weten over deze case?

Neem dan contact op met
Frank Mester

Stuur een bericht

Wil je meer weten over deze case of heb je zelf een case waar je mee geholpen wilt worden?    Door dit bericht te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring

    Vergelijkbare cases

    Processen robotiseren

    Meer over onze dienstverlening?

    Neem dan contact op met ons.