Omgevingsdiensten

Voor professionals werkzaam voor of bij Omgevingsdiensten hebben we alle relevante informatie over het gebruik van RPA en digitale medewerkers samengevoegd op deze pagina.

Inmiddels werken wij voor 6 Omgevingsdiensten en beschikken wij over een ruime ervaring bij het implementeren van RPA bij omgevingsdiensten, maar ook met het bouwen, beheren en opschalen naar een volwaardig Center of Excellence, waarbij de medewerkers getraind zijn en zelf digitale medewerkers kunnen maken en beheren. Alle Omgevingsdiensten waarvoor wij werken leiden zelf mensen op en een aantal hebben ook gebruik gemaakt van onze werving en selectie van RPA trainees. Wij zoeken ze maar leiden ze ook op en begeleiden ze daarna nog 1,5 uur zodat ze als volwaardig RPA Consultant in het RPA-team van de klant kunnen meedraaien.

Daarnaast zijn Omgevingsdiensten organisaties die veel werken met data. Zo verwerken onze digitale medewerkers veel rapportages, meldingen maar kunnen we met inzet van NLP, AI en Advanced datatechnologie ook data uit ongestructureerde documenten en beeld halen en verwerken en op basis van deze data voorspellingen doen en inzichten verkrijgen. Bijvoorbeeld over het behalen van bepaalde doelstellingen of het overschrijden van normen.
Met het oog op nieuwe taken voor de Omgevingsdienst, zoals rondom energiebesparing en het uitvoeren van toezichttaken, zeer handige instrumenten die mensen veel werk uit handen nemen en geheel nieuwe inzichten geven.

Voor een vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact op met Stefan van Rumpt.

Interessante informatie

Omgevingsdiensten waar we voor gewerkt hebben

Digitale archiefmedewerker

Door RPA besparen we tijd bij elke taak

Omgevingsdienst Brabant Noord (ODBN)

Een digitale medewerker die meldingen bodemkwaliteit afhandelt

Meer over onze dienstverlening?

Neem dan contact op met ons.