Bedrijfsleven

MvR Digital Workforce is actief in diverse sectoren, o.a. Rijksoverheid, Lokale overheid, Zorg en Bedrijfsleven.

RPA is al lang een vaste waarde bij onze grootste zakelijke klanten en daarbij is RPA vaak gekoppeld aan strategische doelstellingen zoals 24/7 dienstverlening, de wens om te groeien zonder extra personeel (headless growth) en het automatiseren van alle kernprocessen die nodig zijn om continuïteit in bedrijfsvoering zeker te stellen. Kostenbesparing en inzet van personeel daar waar mensen waarde toevoegen is ook kern van het beleid om RPA grootschalig in te zetten.

Onze ervaren RPA-klanten vragen ons vaak om te assisteren bij het professionaliseren van de way-of-working en het opdrachtgeverschap van de organisatie op het gebied van RPA. Vaak wordt er gewerkt met één of meerdere offshore Development teams en meerdere onderaannemers of zzp’ers en dan is een strakke regie, code review en documentatie essentieel om van ontwikkeling naar efficiënt beheer te komen. Onze Developers en Consultants helpen met de moeilijke zaken, maar vooral om de opdrachtgever in staat te stellen het proces en stakeholdermanagement goed in te vullen. Met advisering op het gebied van IT-RPA infrastructuur, templates, way-of-working, code review, audits en het realiseren randvoorwaarden, o.a. op het gebied van datakwaliteit. Maar het geheel uitbesteden van uw RPA-activiteiten inclusief beheer is ook mogelijk.

Daarnaast zijn onze Consultants vaak de eerste die RPA combineren met AI, NLP, Proces Mining, Dataverwerking en bijvoorbeeld ook het gebruik van MS Apps. Datagedreven digitale medewerkers, het verwerken van ongestructureerde informatie en extreem grote dataverzamelingen (bijv. betaalbestanden) zijn dan combinatieprojecten waarbij we met de inzet van RPA en andere technologie pilots uitvoeren en oplossingen realiseren.

Als u meer wil weten over onze aanpak ten aanzien opschalen van uw RPA teams, het professionaliseren van uw RPA opdrachtgeverschap of het slimmer maken van uw digitale medewerkers, neem dan contact op met onze Consultant, Steven van Rumpt: stefan.van.rumpt@mvr.nl.

Een aantal cases ter inspiratie

Eigenhandig bedrijfsoplossingen ontwikkelen

De digitale transformatie versnellen

Digitale controle assistent

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief