Trots moment: RUD Drenthe viert succesvolle implementatie van RPA

By: Angela Capo on 5 maart 2024

Het is met groot genoegen dat wij afgelopen week de succesvolle lancering hebben gevierd van de livegang van de robots bij RUD Drenthe, een mijlpaal die het resultaat is van toewijding, samenwerking en innovatie. Als partner van RUD Drenthe zijn we verheugd om deel uit te maken van deze reis en het bereiken van dit belangrijke moment.

In oktober 2023 zijn we samen met RUD Drenthe gestart met de pilotfase van Robotic Process Automation (RPA). De ambities waren hoog en nu zien we de vruchten ervan. In korte tijd hebben we een RPA Team opgezet waarvoor RUD Drenthe de RPA PO heeft geleverd. Via ons zusterbedrijf The Public Network is een RPA Trainee opgeleid, die uiteindelijk bij RUD Drenthe in dienst zal komen. Volgens een beproefde en succesvolle aanpak hebben we vervolgens de organisatie meegenomen in het implementeren, organiseren en duurzaam borgen van RPA in het bedrijf.

MvR Digital Workforce ondersteunde het opzetten en inrichten van de technisch RPA-omgeving. Onze RPA-developers en -consultants werkten nauw samen met het team van RUD Drenthe om met inzet van RPA processen te automatiseren en efficiëntie te maximaliseren. Afgelopen week heeft de lancering van de eerste vier digitale assistenten plaatsgevonden: de basis staat nu stevig en de organisatie is klaar voor verdere ontwikkelingen.

Dit succes is het mooie resultaat van samenwerking tussen RUD Drenthe, die vooruitstrevende technologieën omarmt en gebruikt om haar bedrijfsvoering te verbeteren, en onze aanpak en expertise. Door een aantal processen te automatiseren kan de organisatie zich nu richten op nieuwe waardevolle taken en haar operationele efficiëntie verder optimaliseren.

We kijken ernaar uit om samen met RUD Drenthe verder op te schalen en meer successen te behalen door meer innovatieve technologieën toe te passen die de digitale medewerkers ook slimmer maken. Dit is slechts het begin van een opwindende reis naar digitale transformatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Felicitaties aan het hele team van RUD Drenthe met dit fantastische resultaat. Laten we samen blijven streven naar meer innovatie en groei in de toekomst.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief    Gerelateerde artikelen