Het ravijnjaar 2026

By: Angela Capo on 9 juli 2024

Het ravijnjaar 2026 komt er aan, met een korting op het Gemeentefonds zullen gemeenten moeten bezuinigen. En ook in andere sectoren wachten nieuwe bezuinigingen. Dit gevoegd bij de problematiek rondom vergrijzing en arbeidskrapte vraagt om een andere benadering van de bedrijfsvoering.

Een benadering waarbij de organisatie wendbaarder, zelfredzamer maar vooral ook veel efficiënter wordt. Een uitdaging maar misschien ook wel een kans om nu de digital workforce in te huren.

Met meer dan 200 digitaal inzetbare assistenten en medewerkers in alle domeinen (HR, Finance, VTH, SoZa, DIV) helpen we gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, veiligheidsregio’s, maar ook ziekenhuizen en bedrijven met procesautomatisering en -optimalisatie. Dat is een beleidskeuze die gemaakt en ondersteund moet worden door directie en management.

Bent u verantwoordelijk voor bedrijfsvoering of digitale transitie in uw organisatie, dan is dit een unieke kans om u in de zomermaanden in een één op één inspiratiesessie bij te laten scholen op het gebied van de digital workforce en wat deze aanpak kan betekenen voor uw vragenstukken rondom bedrijfsvoering & efficiency, digitale transitie maar ook het werkgeluk van uw medewerkers.

Boek nu online uw één op één sessie met Frank Mester en laat u inspireren over de (on)mogelijkheden van de digital workforce.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief    Gerelateerde artikelen