Haal RPA kennis in huis

By: Angela Capo on 23 april 2024

Op het moment dat uw organisatie heeft gekozen om eigen RPA Developers in te zetten, heeft u de keuze om ze intern op te leiden of extern te werven. Een alternatief kan zijn het inzetten van een RPA-trainee die door ons speciaal voor u geworven en opgeleid wordt.

Zo weet u zeker dat de developer niet alleen de skills heeft om met RPA succesvol te zijn, maar ook past in uw organisatie en gemotiveerd is om ook na afloop van de detacheringstermijn bij u in dienst te komen. Organisaties zoals UWV, de gemeenten Rotterdam, Huizen en Eindhoven, maar ook diverse bedrijven gingen u voor.

Heeft u direct behoefte aan een ervaren RPA Developer – bijvoorbeeld omdat een van uw RPA Developers vertrekt – dan bieden wij de mogelijkheid van een tijdelijke vervanger. Wij zorgen dan direct voor inzet van een RPA Developer (met senior begeleiding). Zo valt er geen gat in uw interne capaciteit en kunt u de nieuwe collega rustig selecteren en opleiden en ontstaat er geen stress. Het is mogelijk om onze Developer nog 3 tot 6 maanden 1 dag per week te behouden om de nieuwe collega in te werken en te zorgen voor continuïteit. Meer weten? Neem contact met ons op via: info@mvrdw.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief    Gerelateerde artikelen