De inzet van AI in jouw organisatie

By: Angela Capo on 3 augustus 2023

De inzet van AI staat volop in de belangstelling. Wat is ermee mogelijk, maar ook wat willen we wel en niet gebruiken vanwege privacy, security en concurrentieoverwegingen. Maar kun je er straks nog wel omheen als grote tech-partijen, zoals MS, AI standaard aanbieden in applicaties, net zoals bij alle scan- en camerasoftware al gebeurt? Voor organisaties die willen begrijpen wat de komst van AI nu echt gaat betekenen voor hun strategie en bedrijfsvoering, hebben we een inspiratiesessie van 4 uur ontwikkeld. Geen platte promo van ChatGPT of andere tooling, maar diep in de materie duiken om te begrijpen waar het om gaat. En uiteraard de mogelijkheid om met onze consultant en specialist Kai Bergin in gesprek te gaan en er veel vragen over te stellen. Een verplichte sessie voor elke CEO, CIO, CFO en Directeur Bedrijfsvoering die begrijpt dat AI onze wereld wezenlijk gaat veranderen en de achterliggende trends wil begrijpen om in de organisatie op strategisch niveau beleid uit te zetten.

Wat kun je verwachten? Een workshop van 4 uur over:

✔️ De basisprincipes van AI – wat is een neuraal netwerk, hoe leert een machine? En wat is een taalmodel?

✔️ Analyse en bespreking van AI-ethische dilemma’s.

✔️ Rollenspel over moeilijke beslissingen mbt AI in 2024.

✔️ Vaardigheden stimuleren, zoals bijvoorbeeld het personalyseren van ChatGPT, maar ook het ontdekken van andere AI-tools zoals Consensus en Perplexity.

Belangstelling voor deze workshop? Mail direct Frank Mester, onder vermelding van ‘AI inspiratie sessie’: frank.mester@mvr.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief    Gerelateerde artikelen