Large Language Models

LLMS

Met de kracht van Azure Cognitive Services en de integratie met OpenAI kunnen organisaties geavanceerde assistenten bouwen die getraind zijn op eigen specifieke datasets van de organisatie. Deze assistenten kunnen worden ingezet om specifieke doelgroepen, zoals klanten of medewerkers, te bedienen met zeer relevante en context-specifieke antwoorden.

Inmiddels hebben we AI-assistenten gemaakt die RPA Developers helpen bij het volgens best practise bouwen van digitale assistenten met UiPath en MS Power Apps, of voor monteurs die met onderhoudsvragen zitten en zoeken naar de juiste aanpak van een storing. Maar ook een AI-assistent die alles weet over de implementatie van een nieuw SAP S4/HANA systeem en zo mensen snel op weg helpt in een dialoog en de helpdesk ontziet die anders veel van deze vragen had moeten beantwoorden.

Azure Cognitive Services maakt het ook mogelijk om visuele herkenning in bestaande processen te integreren. Een logistiek bedrijf kan bijvoorbeeld AI-gestuurde beeldherkenningstechnologie implementeren om het laden en lossen van vrachtwagens te automatiseren. Door foto’s te maken van de lading en deze te analyseren met Azure AI Vision, kan het systeem automatisch bepalen hoe de lading het meest efficiënt kan worden georganiseerd, wat leidt tot snellere doorlooptijden en minder fouten.

Samengevat, door de kracht van Azure AI Services en LLM’s te combineren met de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van Azure, kunnen organisaties AI op een veilige en verantwoorde manier implementeren. Ze kunnen snel innoveren, betere klantervaringen creëren, en nieuwe inzichten ontdekken, en gemakkelijk schalen, waardoor ze competitief blijven in een snel veranderende digitale wereld.

Voor verschillende klanten hebben wij de Azure AI Services ingericht voor het gebruik van nieuwe toepassingen en deze als pilot in productie gebracht. Wij leveren daarbij de architectuur en inrichtingskennis die nodig is maar besteden ook aandacht aan het veilig en volgens de principes van good governance uitvoeren van de pilots. Wij meten de resultaten (inc. kosten en duurzaamheid) en helpen de klanten met het opstellen en introduceren van een way-of-working.

Heb je vragen hierover? Mail direct met Frank Mester: frank.mester@mvr.nl

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem vrijblijvend contact op met Frank Mester (frank.mester@mvr.nl)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief