Events

Bezoek onze events

MvR Digital workforce staat voor het leveren van maatwerk softbots en Bots as a Service. Het verbinden van mens en digitale assistenten.

De basis van deze verbinding is het delen van kennis en netwerk. Daarom organiseren wij een aantal keer per jaar een “proactief” event waar wij trachten deze werelden samen te brengen. Waar kennis en visie samen komen om elkaar te inspireren en te versterken.

Wil jij ook op de hoogte gehouden worden van onze events, volg dan MvR digital Workforce op Linkedin en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, of vraag één van onze consultants om meer informatie.

Events

11 OKTOBER 2022: JAARCONGRES ROBOTISERING IN DE OVERHEID

Voor organisaties die nog moeten starten, of al bezig zijn met opschaling, maar ook voor organisaties die zeer ervaren zijn en al werken met AI heeft MvR Digital Workforce weer een prachtig programma in de maak. Robotisering in de overheid is bedacht en ontworpen voor gemeentesecretarissen, directeuren, CIO’s, informatie- en innovatiemanagers en bestuurders die zich bezighouden met robotisering, RPA en AI en werkzaam zijn bij de centrale overheid, decentrale overheid, landelijke overheden en woningcorporaties. Wij verheugen ons op je komst in Hotel Theater Figi, Zeist op 11 oktober a.s.

Event bekijken

WEBINAR: VTH-ASSISTENT VOOR GEMEENTEN

Als medewerker VTH heb je handen tekort. Met de Omgevingswet in aantocht zul je het alleen maar drukker krijgen. Het handmatig inkloppen en controleren van gegevens voor vergunningsaanvragen kost gewoon veel tijd. Het is niet leuk en bovendien foutgevoelig. Met boetes voor achterstanden en juridische risico’s als gevolg. Dat kan efficiënter!

Bekijk webinar

Meer weten over onze events?

Neem contact met ons op.