CONTACT


Werken bij

MvR Digital Workforce

Onze mensen maken het verschil.

MvR Digital Workforce is een innovatief consultancybedrijf dat overheden, bedrijven en organisaties helpt met de implementatie van RPA en AI. Onze mensen maken het verschil doordat zij over een bijzondere mix van technische en consultancyskills beschikken, waardoor ze met hands on-ervaring alle klanten kunnen helpen met vraagstukken rondom de inzet van RPA en AI. 

Wat heb je nodig om bij ons te kunnen ontwikkelen en groeien? Belangstelling voor innovatie en technologie, dat kan via een relevante studie zoals informatica, informatiekunde of bedrijfskunde, maar veel van onze collega’s zijn zij-instromers met aantoonbare kennis van data, programmeren etc. Daarnaast is het belangrijk dat je kunt werken onder druk, zelfsturend bent en proactief in de zaken die voorbijkomen. We hebben een platte organisatie waarbij iedereen veel vrijheid krijgt en bijdraagt aan het team. Als je het leuk vindt om te werken met een team van professionals die elke dag weer met iets nieuws bezig zijn of met een andere klant, dan is MvR Digital Workforce misschien ook iets voor jou.

Onze collega’s stromen in op twee niveaus: Heb je twee of meer jaar ervaring op het gebied van RPA en AI (Machine Learning, NLP, Process Mining, Chat- en Spraaktechnologie), dat kan zijn in de rol van RPA Developer, RPA Consultant of als Projectleider, Scrum Master of Kwartiermaker? Dan ga je aan de slag als RPA Consultant of Senior RPA Consultant voor onze klanten en je vindt het leuk om onze onervaren collega’s te coachen en begeleiden. Wij zoeken mensen die gave technologische mogelijkheden kunnen vertalen in oplossingen waar we onze klanten mee kunnen helpen en die het leuk vinden deze kennis te delen met onze collega’s en klanten. Maar zich ook verantwoordelijk voelen om projecten binnen tijd en budget af te ronden;

  • Starten als RPA Trainee zonder werkervaring. Je kennis, vooropleiding en eigen tempo bepalen hoe snel je het traineeship kunt doorlopen (1,5 tot 2 jaar). Je gaat na vijf weken training en een opleiding in UiPath of Yarado en MS Power Automate gelijk aan de slag als junior consultant bij een van onze klanten. Onder leiding van een ervaren collega werk je aan mooie toepassingen bij één of meerdere klanten;
  • Tijdens het traineeship word je in het eerste jaar opgeleid als RPA Developer en in onze way of working. Je gaat zelf digitale medewerkers maken en beheren en na een halfjaar kun je zelfstandig processen ophalen bij klanten en vertalen in PDD’s (ontwerpdocumenten). In het tweede jaar werk je aan je consultancyskills met LEAN, omgang met klanten en leiderschapstraining.
  • Ben je op zoek naar een combinatie van technologie en mensenwerk, draag je graag veel verantwoordelijkheid en wil je elke dag iets nieuws leren of ontdekken, en dat met een leuk team van professionele collega’s? Dan is MvR Digital Workforce een fijne club om voor te werken.

Wil je meer weten? We hebben altijd ruimte voor nieuwe kandidaten die ons team kunnen versterken. Elke sollicitatie begint bij ons met een kennismakingsgesprek via Teams of telefoon om te verkennen of er een match is, waarin we graag horen waar je naar op zoek bent en ook wat vragen beantwoorden. Wil je meer weten, maak dan een afspraak met Frank Mester door te mailen naar frank.mester@mvr.nl.