CONTACT

Werken bij

MvR Digital Workforce

 

Onze mensen maken het verschil.

MvR Digital Workforce is een adviesbureau dat is gespecialiseerd in alles wat met slimme, digitale assistenten te maken heeft. Advies, AI, RPA ontwikkeling, Detachering, Scholing en coaching en het leveren van kant en klare bots as a service.

Het digitaal vaardig maken van de overheid en het bedrijfsleven. Dit doen wij door het leveren van advies, ontwikkeling en beheer van Software robots.

Het is ons doel om het hoogst gewaardeerde adviesbureau voor digitalisering in de overheid en het bedrijfsleven te worden. Om deze ambitie te verwezenlijken zijn we altijd op zoek naar mensen die dit samen met ons willen doen. Mensen die overtuigd zijn dat de komst van Digital Workforce een fundamentele impact heeft op het managen van personeel en voor een zorgvuldige begeleiding van de robot revolutie kunnen zorgen binnen een organisatie.

Herken jij jezelf in dit profiel? Kijk dan eens bij onderstaande vacatures of dien een open sollicitatie in, en ontdek of werken bij MvR Digital Workforce iets voor jou is.

Wij zijn per direct op zoek naar consultants. Het betreft fulltime functies. Wij bieden een baan binnen een snel groeiende, levendige organisatie met goed opgeleide, enthousiaste en oplossingsgerichte medewerkers.