CONTACT


Werken bij

MvR Digital Workforce

Onze mensen maken het verschil.

MvR Digital Workforce is een innovatief consultancybedrijf dat overheden, bedrijven en organisaties helpt met de implementatie van RPA en AI. Onze mensen maken het verschil doordat zij over een bijzondere mix van technische en consultancyskills beschikken, waardoor ze met hands on-ervaring alle klanten kunnen helpen met vraagstukken rondom de inzet van RPA en AI.

Geen video geselecteerd

Selecteer een type video in de zijbalk.

HubSpot Video

Geen video geselecteerd

Selecteer een type video in de zijbalk.

Wat heb je nodig om bij ons te kunnen ontwikkelen en groeien? Belangstelling voor innovatie en technologie, dat kan via een relevante studie zoals informatica, informatiekunde of bedrijfskunde, maar veel van onze collega’s zijn zij-instromers met aantoonbare kennis van data, programmeren etc. Daarnaast is het belangrijk dat je kunt werken onder druk, zelfsturend bent en proactief in de zaken die voorbijkomen. We hebben een platte organisatie waarbij iedereen veel vrijheid krijgt en bijdraagt aan het team. Ook zijn wij fan van hybrid werken. Dus in overleg ben je op locatie bij de klant, bij ons op kantoor of gewoon thuis. Als je het leuk vindt om te werken met een team van professionals die elke dag weer met iets nieuws bezig zijn of met een andere klant, dan is MvR Digital Workforce misschien ook iets voor jou.

Wil je meer weten? We hebben altijd ruimte voor nieuwe kandidaten die ons team kunnen versterken. Elke sollicitatie begint bij ons met een kennismakingsgesprek via Teams of telefoon om te verkennen of er een match is, waarin we graag horen waar je naar op zoek bent en ook wat vragen beantwoorden. Maak dan een afspraak met Frank Mester door te mailen naar frank.mester@mvr.nl

Lees meer >>