Workshop 11 mei

By: Angela Capo on 11 april 2023

Op 11 mei starten we onze tour door Nederland met een workshop “Maak je eigen Pizza bestelbot”. Een leuke workshop waarbij je de beginselen van Hyperautomation in de praktlijk leert en je aan het eind van de workshop je eigen bot kan maken. En natuurlijk sluiten we de bijeenkomst af met een pizza en een drankje. 


Als MvR Digital Workforce zoeken we jong talent met een achtergrond in data, informatie, bedrijfskunde of IT die het leuk vinden om zich verder te ontwikkelen als consultant op het gebied van Hyper Automation. Met een gedegen opleiding (Junior RPA Consultant – MvR Digital Workforce), leuke collega’s en opdrachten en een goed salaris. Ook leiden we op voor onze klanten en ook daar zoeken we nog 2 kandidaten voor een vaste plek in Brabant (Junior RPA Consultant Overheid – Omgeving Brabant – MvR Digital Workforce).

Voor deze workshop hebben we maximaal 8 plaatsen beschikbaar. Reiskosten worden vergoed als je niet in bezit bent van een gratis reizen OV kaart. Heb je belangstelling, ben je gewoon nieuwsgierig of consultant een baan voor jou is en studeer je dit jaar af? Je kunt inschrijven via het onderstaande formulier.

Wij verheugen ons op je deelname, 11 mei a.s. Inloop mogelijk vanaf 16.15 uur, wij beginnen om 16.30 uur en eindigen om 20.30 uur.
De workshop vindt plaats op het hoofdkantoor van MvR Digtal Workforce – Bisonspoor 3002 B 409 3605LT in Maarssen.

Eigen laptop meenemen is een vereiste.

    Gerelateerde artikelen