CONTACT


Wie zijn wij?

MVR Digital Workforce

MvR Digital Workforce helpt organisaties bij het bepalen en uitrollen van hun digitale strategie. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en inzetten van digitale assistenten. We doen dit met praktische toepassingen van AI, RPA en Data. Met deze digitale assistenten kan je jouw organisatie wendbaar maken, processen mensonafhankelijk laten afhandelen en breng je het werkplezier terug daar waar administratieve en repeterende handelingen veel voorkomen.
 
We adviseren, ontwikkelen, beheren en leveren kant-en-klare digitale assistenten en medewerkers as a service. Maar via ons “pilot naar Center of Excellence” traject helpen we jouw organisatie om RPA in de organisatie te borgen, zorgen we voor draagvlak en trainen medewerkers in hun nieuwe rol als RPA Gebruiker, RPA Developer, RPA Business analist of RPA Productowner. Tijdens de opschaling geven we ook aandacht aan stakeholdermanagement, het opnemen van RPA in IT- en IV beleid en de businesscase. En een way-of-working die past bij de opdrachtgever.
 
Onze experts combineren passie voor techniek met innovatie en klantgerichtheid en hebben een opleiding als RPA Developer maar beschikken ook over IT-, Proces- en Consultancy skills, zodat ze als linking pin tussen Business en IT kunnen werken en écht het verschil kunnen maken.
 
MvR Digital Workforce klaar voor de toekomst

Veelvoorkomende digitale assistenten

Human Resource assistent

HRM assistent

Binnen Human Recource Management kent RPA veel taken zoals het uitvoeren van het instroom-doorstroom-uitstroom proces (IDU), VOG aanvragen, aanmaken van arbeidscontracten en andere administratieve werkzaamheden.

Financiële assistent

Financiën assistent

RPA kent allerlei financiële toepassingen zoals het aanmaken van nieuwe leveranciers en nieuwe klanten, uitvoeren van automatische incasso's en het verwerken van binnenkomende en uitgaande facturen.

Migratie assistent

Migratie assistent

Wanneer er een gecontroleerde migratie moet plaatsvinden van systemen waarbij er ook nog data gecontroleerd, verwijderd of toegevoegd moet worden is RPA een perfect middel om deze migratie uit te voeren.

Er zijn momenteel meer dan 100 digitale assistenten actief voor allerlei typen organisaties. Onze inspiratiegids geeft inzicht in een aantal van deze assistenten. Je kunt je eenvoudig registreren of even contact zoeken met één van onze adviseurs. 

 

Kom in contact op met één van onze adviseurs

Kom in contact

Onze medewerkers

Onze mensen maken het verschil.

Jimme blauw

Jimme

Nick grijs

Nick

Susanne rood

Susanne

Mauro grijs

Mauro

Steven Rood

Steven

jeroen blauw

Jeroen

Johans grijs

Johans

Lisa blauw

Lisa

Willemijn blauw

Willemijn

Ka Hou Wong zwart wit

Ka Hou Wong

kai blauw

Kai

Vincent rood

Vincent

Robert blauw

Robert

Floris grijs

Floris

Frank rood

Frank

Luca Meima ZW

Luca

Meer weten?

Steven Glas

Steven Glas

RPA Traineeship, Detachering en Robots-as-a-Service

06-13907208 steven.glas@mvr.nl

Frank Mester

Frank Mester

Intelligent Process Automation

06-51112660 frank.mester@mvr.nl