CONTACT


Wat bieden we?

Aanpak

 

MvR Digital Workforce ondersteunt organisaties bij het digitaal transformeren van hun medewerkers, werkwijze en processen. We leggen de nadruk op de samenwerking tussen mens en digitale assistenten en medewerkers.

Wij luisteren naar wat de klant nodig heeft en ontwerpen daarvoor een taylormade digitale strategie en oplossingen die een probleem definitief verhelpen of bestaande processen ondersteunen. Denk hierbij aan werken op afstand, digitaal samenwerken en datagedreven werken, ontwikkelingen die wij recentelijk in talloze organisaties hebben meegemaakt. En ook hier ligt mensgerichtheid aan ten grondslag.

Wij maken en beheren digitale medewerkers die bijdragen aan procesoptimalisatie. Ook geven wij trainingen en opleiding in het gebruik van deze nieuwe technologie.

Zit je met vragen op het gebied van RPA, AI, Process Mining, Document Understanding je kunt ons Woordenboek raadplegen of onze Whitepapers downloaden. Heb je een vraag of wil je een inspiratiesessie, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Je kunt dan direct contact met ons opnemen. Wij zijn er om jouw vragen te beantwoorden en de organisatie eventueel in een nieuw digitaal traject te begeleiden. En zelfs voor digitaliseren geldt: het blijft mensenwerk!

We zijn inmiddels een erkende partner in verschillende sectoren: overheid, omgevingsdienst, sociale zaken, DIV, finance, dienstverlening, transport & logistiek, zorg, onderwijs en onderzoek, media & communicatie, production manufacturing en retail. 

MVR contact

Advies

Onze adviseurs zijn goed in staat om uw doelstellingen om te zetten naar concrete plannen, en de uitvoering daarvan. Wij bundelen uw doelstellingen, medewerkers, beschikbare technologie en data om tot praktische oplossingen te komen.

Lees meer

MVR contact

Intelligent Process Automation (IPA)

IPA bouwt voort op en omvat RPA met kunstmatige intelligentie. IPA bootst niet alleen menselijke acties na, maar kan ook leren om ze in de loop van de tijd beter te doen. Om redenen als deze sluiten de technologieën elkaar niet uit, maar kunnen ze samenwerken om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer

MVR contact

Digitale Assistent | Cloud

Wij leveren digitale assistenten als een dienst. Daardoor kunnen veel voorkomende processen in veel voorkomende applicaties worden hergebruikt. Door zoveel mogelijk met standaard en vooraf geprogrammeerde processen te werken kunnen we de ontwikkelingskosten zo laag mogelijk houden.

Lees meer

 

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op