Robots as a Service

Een ISO- en NEN-gecertificeerd platform voor een schaalbare, wendbare en volledig beheerde inzet van RPA

Is jouw organisatie toekomstbestendig?

Voor veel administratieve functies zijn digitale medewerkers al beschikbaar. Bijvoorbeeld in het financieel domein als het gaat om op het verwerken van facturen, controleren van stamgegevens, het aanmaken van betaalstaten of het controleren van facturen op inkoopvoorwaarden.

Met jouw eigen RPA-licenties kun je deze toepassingen zelf maken. Heb je nog geen RPA-licenties, dan kun je ook kiezen voor een Robots-as-a-Service (RaaS)-oplossing waarbij je geen licenties nodig hebt, maar ook geen eigen server. MvR Digital Workforce kan je dan het volledige beheer uit handen nemen. Zo wordt jouw digitale medewerker een uitzendkracht, die 24/7 beschikbaar is.

Voor onze klanten hebben we een ISO- en NEN-gecertificeerd platform dat voor vele organisaties wereldwijd werkzaamheden uitvoert. Via een eigen dedicated RPA-omgeving kun je zelf de tijden inplannen dat jouw digitale medewerkers werken en heb je inzicht in de performance via uitgebreide dashboarding. Je kunt daarbij meerdere digitale medewerkers op één omgeving laten werken (alleen volgtijdelijk).

Om je van dienst te zijn hebben we ook een Servicedesk die jouw vragen afhandelt en je terzijde staat bij eventuele aanpassingen in het geval het proces wijzigt dan wel de onderliggende systemen wijzigen. Het enige dat je nog zelf doet, is bepalen welke werkzaamheden de digitale assistent uitvoert en na systeemaanpassingen testen of de digitale assistent aandacht nodig heeft. Via een servicecontract ben je ervan verzekerd dat we wijzigingen snel en adequaat doorvoeren.

Een RaaS-oplossing is vooral interessant voor organisaties die digitale medewerkers vergelijken met het inhuren van uitzendkrachten of medewerkers en die hun IT-afdeling niet verder willen belasten met extra werk. Een ander voordeel is dat inzet van RaaS snel mogelijk is (de omgeving is in een dag beschikbaar), snel opschaalbaar en super flexibel. Zo verhoog je de slagkracht van jouw organisatie en beschik je over een flexforce die snel en altijd inzetbaar is.

Pay per Use

(aanbevolen voor starters)

€ Variabel

per maand

 

MEER WETEN?

  • Betaal per gewerkt uur
  • Starten en stoppen op ieder moment
  • Volledig beheerd
  • Oneindig schaalbaar

Uw eigen robot omgeving

(onbeperkt aantal processen afhandelen)

€ 3250

per maand

 

MEER WETEN?

  • Een eigen digitale medewerker
  • 24/7 inzetbaar
  • Bepaal zelf de planning
  • Gegarandeerde ROI

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN