CONTACT
- Klantcase -

Process Mining traject

Process Mining traject

Het eerste Process Mining traject met MvR Digital Workforce hebben we succesvol afgerond en we nemen u graag mee in de resultaten. Door middel van de data gestuurde analyse hebben we in korte tijd een proces van een klant kunnen reconstrueren en het werkelijke proces naar voren kunnen brengen. Dit heeft ons en de organisatie inzicht verschaft in de doorlooptijd, performance, capaciteit en processtappen waar verbeteringen mogelijk zijn.

De afdelingen Lean, RPA en QHSSE zijn in het traject meegenomen om enerzijds met de analyse te kijken naar procesverbetering, maar ook naar automatisering van knelpunten en het meten van KPI's. De conclusie is dat de analyse alle afdelingen kan ondersteunen en vooral aansluit bij het Lean team omdat het tijd kan besparen in de meet en analyse fase.

Proces Mining kan volgens de klant antwoord geven op de volgende vragen:

  • Hoe loopt het proces in werkelijkheid?
  • Waar zien we knelpunten en kunnen we verbeteren?
  • Halen we performance targets?
  • Zijn er deviaties in het proces?

Process Mining kan dus heel waardevol zijn om inzicht te krijgen in het verloop en de performance van je processen. Met dit uitgangspunt gaat deze organisatie verder onderzoeken om Process Mining te implementeren in de bedrijfsvoering. Zodat er in de toekomst sneller geanalyseerd kan worden en er gericht vragen beantwoord kunnen worden om snel impact te maken.

 

Marcel Dekker

Meer over deze case?

Neem dan contact op met Marcel Dekker.

marcel.dekker@mvr.nl
06 30 48 23 63

 

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op