CONTACT
- Klantcase -

Payroll Professionals heeft het goed voor elkaar

Payroll Professionals heeft het goed voor elkaar

Het van oorsprong Groningse Payroll Professionals is hét payroll bedrijf dat een no-nonsens en persoonlijke benadering voorop zet. Dit blijkt niet alleen uit hun slogan ‘Goed voor Elkaar’, maar ook voor haar medewerkers (in Nederland, Duitsland en België) wil men de interne processen ‘goed voor elkaar’ hebben.

Payroll Professionals Belgium is - als officieel erkend uitzendbureau - specialist in het bieden van oplossingen voor de flexibele inzet van uitzendkrachten in België. Deze specifieke arbeidsmarkt heeft zijn eigen behoeften, wensen en regelgeving. Het softwarepakket dat Payroll Professionals voor de uitzendsector gebruikt, EASY Interim, is volledig afgestemd op deze specifieke behoeften.

“Ondanks onze hoge mate van automatisering, zagen we een aantal processen waar we alsnog veel handmatig, repeterend en dus foutgevoelig werk moesten doen. Werk waar onze medewerkers eigenlijk niet op zitten te wachten”, aldus Marcel Hoogervorst van Payroll Professionals Belgium

“Door het inzetten van een digitale assistent minimaliseren we niet alleen de doorlooptijd en de foutgevoeligheid, maar bieden we onze medewerkers ook meer gelegenheid om zich te richten op de kwaliteit van data, service en het persoonlijke contact met onze relaties. In de huidige markt zijn het juist dit soort innovatieve en schaalbare oplossingen die ervoor zorgen dat we van toegevoegde waarde kunnen blijven voor onze relaties”.

De geschetste situatie binnen Payroll Professionals Belgium is een goed voorbeeld waar een digitale assistent echt voor is bedoeld: het inzetten van software, om handmatige, repeterende werkzaamheden van medewerkers over te nemen, zodat zij zich kunnen bezighouden met activiteiten die echte waarde aan een organisatie toevoegen.

Wil jij ook een schaalbare, flexibele digitale assistent, die veilig en betrouwbaar geleverd wordt vanaf een ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd platform, tegen een vast en aantrekkelijk maandelijks tarief?

Neem dan contact op met Marcel Dekker, team Digitale Assistent | Cloud

 

Marcel Dekker

Meer over deze case?

Neem dan contact op met Marcel Dekker.

marcel.dekker@mvr.nl
06 30 48 23 63

 

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op