CONTACT

Yarado en MvR Digital Workforce bundelen hun krachten

Featured Image

Persbericht

Maarssen, 21/04/2022

Technologiebedrijf Yarado en MvR Digital Workforce, consultant op het gebied van RPA- en AI-oplossingen, slaan de handen ineen om de digitale transformatie van bedrijven te versnellen. MvR kan, als onafhankelijke implementatiepartner, de innovatieve technologie van Yarado inzetten bij haar klanten. Deze technologie helpt om overbodig menselijk werk uit handen te nemen.

‘Wij werken graag met nieuwe technologie die onze dienstverlening ten goede komt’, vertelt Frank Mester van MvR Digital Workforce. ‘Elk bedrijf heeft zijn eigen processen en uitdagingen. Maatwerk is vaak de norm. Het is daarom belangrijk dat we voor elke situatie geschikte technologie kunnen gebruiken. Yarado is voor bedrijven die robotisering graag geheel uitbesteden een goede keuze. We bieden onze klanten dan een ‘Robot as a Service’-oplossing en nemen al het werk uit handen. Met deze samenwerking hebben we een nieuwe partner waarmee we vooral onze zakelijke klanten beter kunnen ondersteunen.’

Voor Yarado biedt deze samenwerking ook nieuwe mogelijkheden. ‘Wij willen iedereen bevrijden van herhalend administratief werk. En deze samenwerking zorgt ervoor dat we sneller in die missie kunnen slagen’, aldus Jop de Bakker, CEO van Yarado. ‘Voor onze ambities zijn we altijd op zoek naar strategische partnerships waarbij we elkaar kunnen versterken. MvR past goed in dat plaatje.’

Over Yarado

Het snelgroeiende Nederlands technologiebedrijf Yarado helpt bedrijven met het automatiseren van administratieve taken. Dankzij de geavanceerde Yarado technologie kunnen handmatige processen snel en effectief worden geautomatiseerd. De softwarerobots van Yarado worden veel gebruikt in onder meer de financiële sector, de energiesector en de gezondheidszorg. 

Over MvR Digital Workforce

MvR Digital Workforce is een snelgroeiende en zeer ervaren consultancy organisatie die zich al ruim vier jaar richt op digitale transformatie met inzet van Robotic Process Automation (RPA). Met strategisch advies omtrent robotisering en de komst van de digital workforce, helpt MvR haar klanten op technisch gebied en met implementatie, draagvlak en communicatie. Het bedrijf heeft ook een eigen RPA-traineeship en Academy. Wereldwijd bedient MvR meer dan 80 RPA-klanten met projecten en detachering.
Als UiPath Gold Partner, Microsoft Power Automate-expert en implementatie partner van Yarado biedt MvR elke klant een oplossing op maat die past bij de ambitie en het budget.

Noot voor de redactie:

  • Contactgegevens Yarado: Jop de Bakker (CEO), jop@yarado.com
  • Contactgegevens MvR Digital Workforce: Frank Mester, frank.mester@mvr.nl

MvR Digital Workforce publiceert regelmatig over RPA en AI. Wil je graag meer weten over deze onderwerpen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.