CONTACT

MvR wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

Featured Image

Beste relatie, 

Voor MvR Digital Workforce is 2021 een jaar met veel beweging, groei en innovatie geweest. In een tijd waarin Covid bijna alles heeft bepaald, zijn wij als bedrijf toch in staat geweest verder door te groeien. Robotisering en AI staan definitief op de kaart en een groei naar meer dan 80 RPA-klanten en 25 RPA Consultants en Developers in ons team is daarvan het bewijs. Met het verzelfstandigen van onze RPA- en AI-activiteiten op 1 januari 2021 zijn we het jaar ook goed begonnen, in ons nieuwe kantoor in Maarssen.

In de overheidsmarkt hebben we in 2021 nieuwe organisaties aan ons gebonden. UWV, Utrecht, Zwolle, de omgevingsdiensten in Brabant en de Provincie Gelderland zijn maar enkele voorbeelden. Ook het aantal toepassingen van robotisering bij overheden is enorm toegenomen in HRM, Finance, DIV, migratie, maar ook in het verwerken van grote hoeveelheden data. De digitale medewerker is inmiddels bij 50 van onze overheidsklanten al heel gewoon en kan ingezet worden bij meer dan 100 toepassingen. Voor 2022 staan ook de Stufbots op het programma, snelle en goedkope digitale medewerkers die systemen koppelen en processen uitvoeren. Standaard, plug & play.

Dit jaar is ook de doorbraak gekomen in de zakelijke markt. Met de overname van Pleunz “Robot as a Service” hebben we een unieke propositie voor klanten die geheel ontzorgd willen worden. Het Pleunz-platform en dus de medewerkers van Pleunz zijn inmiddels geïntegreerd in MvR Digital Workforce. En dit heeft ook een aantal interne kennisvelden een boost gegeven en een sterke impuls aan een onderscheidende portfolio en way of working.

In de zomermaanden is een groot project in Frankrijk onder hoge druk uitgevoerd en hebben we langzaam ook in het buitenland kunnen uitbreiden en organisaties als NBC Universal welkom mogen heten: een ervaren RPA-klant die ons heeft gevraagd om het opdrachtgeverschap voor RPA te versterken en de aansturing en way of working van de wereldwijde digital workforce vanuit Amsterdam te verbeteren. Wij zijn trots en blij te mogen zien dat onze RPA Consultants ook in zo’n grote organisatie het verschil kunnen maken.

Maar ook op persoonlijk vlak is er veel gebeurd. Het nieuwe kantoor en de bijbehorende ontmoetingsplekken bieden ruimte om te werken en om te overleggen en brainstormen over nieuwe plannen. Met name op het gebied van AI zijn er veel ontwikkelingen en de workshop ‘Starten met AI, wat moet ik vooraf regelen’ is een belangrijke voor al onze klanten geweest.

Bewogen, maar leuk en positief, zo kunnen we ons jaar samenvatten en wij hopen dat deze positieve mindset onze klanten en relaties blijft aansteken. Wij wensen jullie fijne, rustige en liefdevolle feestdagen. Geniet van een welverdiende pauze om 2022 in volle kracht weer te starten.

Team MvR Digital Workforce

CONTACT