CONTACT


IPA

Intelligent Process Automation (IPA)

Met een team van 15 gecertificeerde RPA Consultants en een tiental langdurig gedetacheerde collega's helpen wij klanten die starten met RPA met de oriëntatie op de RPA-software die bij hun ambitie en randvoorwaarden past of een pilot willen uitvoeren om RPA te beleven. Met meer dan 35 klanten voor RPA is de Digital Workforce een feit bij een groot aantal bedrijven en overheden.

Voor klanten die geheel ontzorgd willen worden kunnen wij alle werk uit handen nemen of de digitale assistenten ook als digitale assistenten Cloud. Klanten die zelf de regie willen voeren, een Center of Excellence willen inrichten en eigen mensen willen opleiden helpen we met opschalingadvies en met het invullen van de randvoorwaarden in beleid, IT- en IV beleid, security, privacy en natuurlijk de way-of-working die nodig is om snel en efficiënt goede digitale assistenten te bouwen, in productie te nemen en te beheren. In 12 - 24 maanden helpen we klanten om alle aspecten van robotisering zelf te kunnen uit te voeren.

Voor klanten die zien dat de komst van de Digital Workforce hun business meer dan verwacht gaat raken helpen we met advies herijking van het strategisch beleid ten aanzien van dienstverlening, bedrijfsvoering, de uitvoering van processen, maar ook met HRM, training en opleidingsprogramma's om zodoende de menselijke workforce te helpen in de transitie naar een hybride organisatie waarbij mensen en de digital workforce samenwerken.

 

Frank Mesters

Meer over Intelligent Process Automation?

Neem dan contact op met Frank Mester.

frank.mester@mvr.nl
06 51 11 26 60

 

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op