CONTACT

Events

Kijk hier voor onze events en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Bezoek onze events

MvR Digital workforce staat voor het leveren van maatwerk softbots en Bots as a Service. Het verbinden van mens en digitale assistenten.

De basis van deze verbinding is het delen van kennis en netwerk. Daarom organiseren wij een aantal keer per jaar een “proactief” event waar wij trachten deze werelden samen te brengen. Waar kennis en visie samen komen om elkaar te inspireren en te versterken. 

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van onze events, volg dan MvR digital Workforce op Linkedin en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, of vraag één van onze consultants om meer informatie.

 

Events

20 april 2021: Congres Robotisering in de overheid 2020

Dit jaar zal MvR Digital Workforce als founding father van het congres Robotisering in de Overheid acte de presence geven. In de eerste editie vorig jaar zagen we vooral overheidsorganisaties die net begonnen met Robotic Process Automation (RPA). Op dit moment zijn er meer overheidsorganisaties die na een geslaagde pilot in productie zijn gegaan met virtuele medewerkers.

Lees hieronder meer over dit event.

Bekijk event

01 april 2021: HRM in de overheid

HRM en robotisering? Ja dus. De impact van de digital workforce is enorm. Juist op de werkvloer. HR adviseurs hebben de dure plicht om deze verandering op verantwoorde wijze te begeleiden en de medewerkers in staat te stellen om hun skills te ontwikkelen en digitaal vaardig te worden! Kom 1 april naar het digitale congres en hoor Robert Mekking en Renz Davits spreken over hoe je werk als HR adviseur verandert door de komst van de virtuele medewerker!

Bekijk event

09 maart 2021: Ronde tafel Digital Workforce

Op 09 maart 2021 heeft de ronde tafel Digital Workforce plaatsgevonden. Tien experts en consultants op het gebied van RPA, digitalisering, HR en organisatieadvies kwamen bijeen om de impact van de digitalisering en robotisering te bespreken.

Lees hieronder meer over dit event.

Bekijk event

Webinar: VTH-assistent voor gemeenten

Als medewerker VTH heb je handen tekort. Met de Omgevingswet in aantocht zul je het alleen maar drukker krijgen. Het handmatig inkloppen en controleren van gegevens voor vergunningsaanvragen kost gewoon veel tijd. Het is niet leuk en bovendien foutgevoelig. Met boetes voor achterstanden en juridische risico’s als gevolg. Dat kan efficiënter!

Bekijk webinar

 

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Neem contact op