CONTACT

Diensten

 

Aanpak

MvR Digital Workforce ondersteunt organisaties bij het digitaal transformeren van hun medewerkers, werkwijze en processen.

Hierbij starten wij met het beoordelen van haalbare ontwikkeldoelen. We leggen de nadruk op de samenwerking tussen mens en digitale assistenten.

Denk hierbij aan werken op afstand, digitaal samenwerken en datagedreven werken. En ook hier ligt wederom mensgerichtheid aan te grondslag.

MVR contact

Advies

Onze adviseurs zijn goed in staat om uw doelstellingen om te zetten naar concrete plannen, en de uitvoering daarvan. Wij bundelen uw doelstellingen, medewerkers, beschikbare technologie en data om tot praktische oplossingen te komen.

Lees meer

MVR contact

Intelligent Process Automation (IPA)

IPA bouwt voort op en omvat RPA met kunstmatige intelligentie. IPA bootst niet alleen menselijke acties na, maar kan ook leren om ze in de loop van de tijd beter te doen. Om redenen als deze sluiten de technologieën elkaar niet uit, maar kunnen ze samenwerken om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer

MVR contact

Digitale Assistent | Cloud

Wij leveren digitale assistenten als een dienst. Daardoor kunnen veel voorkomende processen in veel voorkomende applicaties worden hergebruikt. Door zoveel mogelijk met standaard en vooraf geprogrammeerde processen te werken kunnen we de ontwikkelingskosten zo laag mogelijk houden.

Lees meer

 

 

Wil jij de volgende stap zetten in de digitale transformatie?

Laat je dan inspireren tijdens een inspiratiesessie die is afgestemd op jouw organisatie, gegeven door Robert Mekking.

Lees meer