overheden

Voor professionals werkzaam voor of bij Omgevingsdiensten hebben we alle relevante informatie over het gebruik van RPA en digitale medewerkers samengevoegd op deze pagina. Inmiddels werken wij voor meerdere omgevingsdiensten en beschikken wij over een ruime ervaring bij het implementeren van RPA bij omgevingsdiensten, maar ook met het bouwen, beheren en opschalen naar een volwaardig Center of Excellence, waarbij de medewerkers getraind zijn en zelf digitale medewerkers kunnen maken en beheren. Voor een vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact op.

Onze ervaring

MvR Digital Workforce ondersteunt organisaties bij het digitaal transformeren van hun medewerkers, werkwijze en processen. We leggen de nadruk op de samenwerking tussen mensen en digitale assistenten en op de implementatie van een way of working die de basis is voor het implementeren, gebruiken en opschalen van RPA in organisaties.

Jaarcongres HRM in de overheid

Event

Alles over de digital workforce

Woordenboek

Meer weten? Neem contact op

Kennismaken

Download onze whitepapers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque.

Omgevingsdiensten waar we voor gewerkt hebben

Nieuwe Bot Omgevingdienst

Stuf assistent voor Midden-Groningen

Robotisering en akten burgerlijke stand

Piekbelasting wegnemen met een digitale assistent

Meer over onze dienstverlening?

Neem dan contact op met ons.