CONTACT
- Klantcase -

A.S. Watson zet digitale assistent ‘as a service’ in

A.S. Watson zet digitale assistent ‘as a service’ in

Ook A.S. Watson Benelux heeft een digitale assistent in gebruik genomen. Een digitale assistent is geen fysieke robot, maar een voorgeconfigureerde software robot. Een assistent die dezelfde handelingen kan uitvoeren als een medewerker, zonder dat je daarvoor jouw manier van werken aan hoeft te passen.

Na een periode van uitgebreid testen is de softwarerobot aan de slag gegaan bij de finance-afdeling van het Shared Service Center in Renswoude.

Robin, zoals deze digitale assistent heet, wordt als een dienst geleverd en is specifiek voor A.S. Watson ingewerkt om processen in de ERP applicatie Oracle E-Business Suite (in combinatie met MS Excel en MS Outlook) af te handelen. De zogenaamde ‘happy flow’ (het proces waarin alles goed wordt afgehandeld) is in zeer korte termijn opgeleverd. De meeste tijd van de A.S. Watson medewerkers is in deze fase gaan zitten in het testen. In de testperiode is vooral gewerkt aan het regelen van uitzonderingen en zorgen voor technische stabiliteit. Na de proeftijd zal het takenpakket van Robin verder uitgebreid worden.

“De digitale assistent wordt binnen A.S. Watson ingezet voor hoogfrequente standaard grootboekhandelingen. De end-to-end afhandeling, inclusief het afhandelen van uitzonderingen ontzorgt en borgt onze kwaliteit en continuïteit, ook buiten kantooruren. Voor A.S. Watson Benelux en binnen de A.S. Watson Group een significant innovatieve stap vooruit”, aldus George Keverkamp, Manager Finance SSC bij A.S. Watson Benelux.

A.S. Watson Benelux is het bedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper. Als onderdeel van de A.S. Watson Group is het de grootste internationale retailer in Health & Beauty in Azië en Europa, met ruim 15.700 winkels en 12 retailmerken.

Wil jij ook een schaalbare, flexibele digitale assistent, die veilig en betrouwbaar geleverd wordt vanaf een ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd platform, tegen een vast en aantrekkelijk maandelijks tarief?

Neem dan contact op met Steven Glas.

 

Steven Glas

Meer over deze case?

Neem dan contact op met Steven Glas.

steven.glas@mvr.nl

 

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op